Na predaj stavebný pozemok v Bodzi.

  • Danubioreal - realitná kancelária,  Ing. Irena Petrovicsová - realitná maklérka-  na predaj pozemok v Bodzi , eladó telek Bogya 1.jpg
  • Danubioreal - realitná kancelária,  Ing. Irena Petrovicsová - realitná maklérka-  na predaj pozemok v Bodzi , eladó telek Bogya 2.jpg
  • Danubioreal - realitná kancelária,  Ing. Irena Petrovicsová - realitná maklérka-  na predaj pozemok v Bodzi , eladó telek Bogya.jpg

Pozemky - bývanie na predaj v lokalite Bodza v okrese Komárno

Realitná kancelária Danubioreal, M.R.Štefánika 5, Komárno, Ing. Irena Petrovicsová, ponúka na predaj pozemok v obci Bodza. Obec Bodza leží 6 km od Veľkého Medera, 26 km od Dunajskej Stredy a 80 km od Bratislavy. Stavebný pozemok s rozlohou 993 m2 sa nachádza pri hlavnej ceste 63 Komárno - Bratislava. Pozemok je rovinatého charakteru, na pozemku sa nachádzajú základy na obytný dom.
Výhody:
Výborná lokalita, nachádza pri hlavnej ceste 63 Komárno - Bratislava. blízko 6 km od Veľkého Medera, 26 km od Dunajskej Stredy a 78 km od Bratislavy.
- Postavené základy,
- rozsiahly,
- výborný ako investičná nehnuteľnosť.

V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti za Kúpne zmluvy. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku

Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle +421 917 579 786 alebo i.petrovicsova@danubioreal.sk, aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY Vášho nového vysnívaného bývania.

Podrobné informácie

993 m²
aktívne

Poloha nehnuteľnosti na mape

Bodza, Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Bodza
  • Druh Pozemky - bývanie
  • Typ predaj
  • Kontakt +421 917 579 786
  • Pridané 12. apríl 2024 08:42 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Irena Petrovicsová

Ing. Irena Petrovicsová

riaditeľka kancelárie

hovorím po slovenskybeszélek magyarulI speak english

+421 917 579 786

i.petrovicsova@danubioreal.sk

Maklér má 17 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vážená p. Ing. Petrovicsová. Touto cestou Vám chcem poďakovať, skvelej realitnej maklérke, za profesionalitu a ochotu, serióznosť a flexibilitu pri prevode nehnuteľnosti. Váš aktívny a osobný prístup pre klienta by mal byť príkladom pre iných Vašich kolegov.

Krajčovič

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Please convey our thanks to you and your professional team. Our family is from Russia and when we decided to buy a flat in your city we were ready to face some difficulties. We don't speak Slovak language and do not know Slovak real estate laws and standards. So when we met you and started our negotiations we  ere really agreeably surprised on your professionalism and detailed knowledge of the subject. In English you explained us the system of purchasing a flat in Slovakia and paid attention to shading sets. We appreciate you and your team on the efforts and sincerity in successfully handling the deal with a perfect flat. The deal was concluded successfully with your help. The extra time and effort you put in were certainly worthwhile. We sincerely appreciate your role in the success and hope that you will keep up the good work in the future also.

Gennadii and Lillia

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Touto cestou sa chceme poďakovať realitnej kancelárii, ktorej maklérka pani Ing. Petrovicsová poskytla pri predaji domu nadštandardný servis. Pani Petrovicsovú odporúčame každému, kto bude mať záujem o spoluprácu.

J.Jankovičová

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. s agentkou pracujeme už niekoľko rokov. Opakovane sa kontaktujeme na pani Petrovičovú s prosbou o pomoc či už v otázkach súkromných nehnuteľností alebo v riešení otázok firemných prenájmov. Sme bez výhrad spokojní s komplexnosťou prístupu ku klientovi, s prehľadom na trhu, ochotou a profesionalitou. Vďaka osobnému nasadeniu pani Petrovičovej sa nám podarilo nájsť priestor pre našu novú prevádzku, čo bolo jedno z určujúcich premenných, akým konceptom sa budeme po otvorení riadiť. Pomohla nám nielen s nájdením vhodného priestoru, ale s kontrolou zmlúv a dohôd. Jej cenné rady sme ocenili hlavne pri vyjednávaní jednotlivých zmluvných podmienok, pri ktorých bolo dôležité, aby boli spokojné obe zúčastnené strany. Ocenili sme aj jej flexibilitu, ktorá bola pri našej vyťaženosti mimoriadne prínosná.

Veronika B.

Maklér: Helena Schulczová Od prvého momentu som bola dostatočne informovaná, vo všetkom mi pomáhala. Bola som 100%-ne spokojná. Každému odporúčam.

Katarína Goghová

Maklér: Helena Schulczová Odbornosť, nasadenie, profesionalita, pružnosť, všetko na vysokej úrovni a vysoko si ceníme príjemný ľudský prístup makléra.

Eva K.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Vďaka  Vašej  vytrvalej a efektívnej práci ,sa za krátku dobupodarilo nájsť ideálneho kupujúceho na náš rodičovský dom, ktorý má pre nás veľkú emocionálnu hodnotu. Ďakujeme za flexibilný servis. My sme sa nemuseli o nič starať!  Jedným slovom- presnejšie dvoma- máte našu úctu za obetavú a nápomocnú prácu. Odporúčame Vás každému, kto chce predať alebo kúpiť nehnuteľnosť.

Emma Sz.

Maklér: Helena Schulczová odporúčam pani Schulczovú - úplná spokojnosť

Serena V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ešte raz veľmi pekne ďakujem aj za mamu, že sa to podarilo takto rýchlo vybaviť . Prajeme Vám všetko dobré v práci aj osobnom živote.

Martin T.

Maklér: Helena Schulczová Je to veľmi spoľahlivá a čestná maklérka.

Mária Richtrová

Všetky referencie