Na prenájom kancelária v nákupnom stredisku Shop.Centre, 230,40 m2

  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  kancelárie, obchodné priestory  v Komárne. 1.jpg
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  kancelárie v Komárne -4.jpg
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  kancelárie v Komárne -1.jpg
  • Danubioreal - realitna kancelária, Ing. Irena Petrovicsová -na prenájom  kancelárie v Komárne -3.jpg

Kancelárie na prenájom v okrese Komárno

Ponúkame na prenájom kancelárske priestory v nákupnom stredisku Shopping Center.
Budova je umiestnená na frekventovanom mieste, hlavný ťah Bratislava- Budapešť. K dispozícii je posledný kancelársky priestor s rozlohou 230,40 m2. Možnosť prenajať si časť kancelárskeho priestoru. Vybavenosť budovy: parkovanie v podzemnej garáži pre nájomcov a vo dvore, výťah, pohyblivé schody, bezpečnostná služba. Svetlé priestory s dostatkom prirodzeného svetla sú vhodné pre účtovnícke kancelárie, projekčné a architektonické kancelárie atď.
Cena: 4,50/ m2/mesiac( dohoda na cene možná) + prevádzkové náklady + DPH.
Ak Vás moja ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte ma na telefónnom čísle , aby sme si dohodli najbližší možný termín OSOBNEJ OBHLIADKY

Podrobné informácie

vrátane provízie
230.4 m²
aktívne

Poloha nehnuteľnosti na mape

Komárno, Komárno, Slovensko

  • Štát Slovensko
  • Kraj Nitriansky
  • Okres Komárno
  • Mesto Komárno
  • Ulica Komárno
  • Druh Kancelárie
  • Typ prenájom
  • Kontakt +421 917 579 786
  • Pridané 11. január 2023 10:59 hod

Pre viac informácií kontaktujte

Ing. Irena Petrovicsová

Ing. Irena Petrovicsová

riaditeľka kancelárie

hovorím po slovenskybeszélek magyarulI speak english

+421 917 579 786

i.petrovicsova@danubioreal.sk

Maklér má 16 ponúk

Povedali o nás

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Radi by sme sa poďakovali za Vašu prácu. Keď sme sa obrátili na Vašu kanceláriu od prvého momentu sme videli, ako ochotne a ústretovo sa nám venujete. Úplnou  oddanosťou a ľudským prístupom, čo nám bolo veľmi sympatické. Hocikedy sme Vám mohli zavolať alebo navštíviť, promptne ste reagovali na naše dotazy. Celý priebeh predaja bol profesionálne zrealizovaný. Čo je najprekvapujúcejšie, hneď prvý deň ste nám našli náš vysnívaný dom, ktorého teraz sme šťastní majitelia. S vďakou,

Kati a Zsolti

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. touto cestou by som sa chcel poďakovať za Vašu prácu, pomoc pri predaji a kúpe nehnuteľnosti. Som veľmi spokojný s Vašou prácou. Vrelo odporúčam.

Dávid N.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová dovoľte mi, aby som sa veľmi pekne poďakovala za rýchle a všestranné vybavovanie počas procesu predaja našej nehnuteľnosti. Náš proces bol komplikovaný z našej strany a Vy s vašim prístupom a odhodlaním pomôcť ste dokázali priam nemožné. Ďakujem a prajem Vám veľa úspechov v práci a osobnom živote.

Erika B.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. S realitnou kanceláriou  mám veľmi dobrú skúsenosť. Hlavne sa chcem poďakovať pani Ing. Petrovicsovej za kvalitné a promptné riešenie. Od začiatku bola výborná komunikácia, slušné a korektné jednanie, ústretovosť a profesionalita. Bol som nadmieru spokojný. Spoluprácu môžem len odporučiť.

Ivan H.

Maklér: Helena Schulczová Jednotka s hviezdičkou. V prípade náhlej karantény som sa stretol so skvelým a rýchlym prístupom. Na druhý deň som býval.

Peter L.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Ďakujem pekne za rýchle a všestranné vyhľadanie nájomníka a za vybavenie celého procesu týkajúce sa odovzdania bytu do podnájmu. Firma a agentka dbala na rýchle a pohodlné riešenie, a vždy som sa s ňou mohla skontaktovať. Pozitívnou službou je aj vybavenie možných potrebných záležitostí medzi prenajímateľom a nájomcom a tiež ochrana proti zneužívania práv, či vymáhania dlhov.

Mária V.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Maximálna spokojnosť, profesionálny prístup, ochota, ústretovosť a  trpezlivosť na prvom mieste. Ak by som vyhľadávala Vaše služby, aj v budúcnosti sa určite obrátim na pani Ing. Petrovicsovú. Ďakujem.

Eva a Tibor B.

Maklér: Helena Schulczová Odbornosť, nasadenie, profesionalita, pružnosť, všetko na vysokej úrovni a vysoko si ceníme príjemný ľudský prístup makléra.

Eva K.

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. Pani Petrovicsová, chcem sa ešte raz poďakovať za trpezlivosť a profesionálny prístup k predaju mojej nehnuteľnosti, dokonalý servis a moja spokojnosť.

Brian

Maklér: Petrovicsová Irena Ing. I writing to you with regards to the sale of my property in Kolarovo.  I want to thank you for the hard work and the effort you put in with the sale. Your efforts and professional conduct are next to none and I'm grateful for your assistance and guidance during the sale. What could have been a rather stressful and difficult process – me living abroad- you made it smooth and straight forward. You went over and above to swiftly and successfully complete the sale from start to finish. I cannot thank you enough and I wish you all the best to the future. I can highly recommend you to any buyer/ seller and you are an asset to your company.

Hedviga P.

Všetky referencie